Wat is Philips Hue Sync?

3 juni 2020

Een echte entertainment ruimte is in mijn ogen niet compleet zonder Philips Hue lampen. Mijn kantoor / gaming room bevat dan ook meerdere gekleurde hue lampen zoals GU10 spotjes en een LightStrip achter mijn bureau. Nu zijn deze lampen opzichzelfstaand niet echt “entertainment waardig”, hier heb ik een speciale gratis tool voor die mijn ruimte synchroniseert met het beeld of geluid van mijn computer.

Inhoudsopgave verberg

Perfect voor het kijken van films, maar ook voor het spelen van games.

Hue Sync

Het synchroniseren van Philips hue lampen kan op twee verschillende manieren: dit kan via de Hue Sync app op je computer of laptop, hetgeen waar dit artikel op gericht is, of via de nieuwe Philips Hue Sync Box. Via het laatst genoemde artikel is het mogelijk om jouw entertainment ruimte te synchroniseren met het beeld en geluid van je televisie, vergelijkbaar met ambilight.

Hoe ziet dat er uit?

In deze video van JDTechGear wordt duidelijk uitgelegd hoe Hue Sync werkt en hoe het er uit komt te zien. In korte samenvatting gaat als volgt:

 1. Sluit de slimme lampen aan & koppel deze met je bridge
 2. Maak een entertainment ruimte via de Philips Hue app & stel de ruimte in
 3. Installeer Hue Sync op Windows of Mac
 4. Start de applicatie, kies de ruimte uit stap 2
 5. Selecteer de activiteit (scene, games, music , video) en kies hoe reactief de lampen reageren op hetgeen wat je gaat doen
 6. De belangrijkste stap.. Geniet!
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   Philips Hue winkel
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0