De verschillende type verlichting in Hue lampen

27 mei 2020

Je bent het misschien al tegengekomen tijdens je zoektocht naar Philips Hue lampen: White, White Ambiance en White & Color. Deze drie termen staan voor de type verlichting die de lamp kan produceren.

In dit artikel behandelen we eerdergenoemde types en kijken we naar de verschillende functionaliteiten die je wel of juist niet kan doen bij het type.

Hue White

Het eerste type waar we naar kijken is Hue White. Lampen met dit type hebben functioneel wit licht. Dit betekend dat ze alle tinten wit licht hebben, maar niet van warmte veranderen a.d.h.v. de intensiteit.

Met dit type lamp kan je instelbare lichtschema’s inschakelen. Daarnaast zijn ze gewoon te dimmen via een schakelaar of de hue app.

Hue White Ambiance

Het volgende type licht is Hue White Ambiance. Lampen met white ambiance kunnen allles wat de white variant ook kan. Daarnaast zijn de lampen dimbaar naar warmere kleuren wit licht. Dit geeft meer sfeer in huis en een warmer gevoel in huis. Dit is in het bijzonder fijn voor slaapkamers en aan de eettafel.

Deze functionaliteit zorgt ervoor dat je lampen natuurlijk kan laten ontwaken met een wake-up functie. Op deze manier zal deze geleidelijk aan feller worden met een warme gloed, zoals de Philips wake-up light van vroeger.

Hue White & Color

Voor wie naast warm wit licht en alle wit tinten ook zijn huis wil verlichten met kleur is er de Hue White & Color. Hue lampen van dit type zijn instelbaar op 16 miljoen kleuren.

Doordat deze lampen op kleur instelbaar zijn is het mogelijk om verschillende scenes of lichtrecepten te creëren. Ook zijn de lampen te gebruiken met Hue Sync: Het synchroniseren van de kleuren a.d.h.v. muziek, films en games.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   Philips Hue winkel
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0