i.v.m. werkzaamheden aan de site kunnen sommige producten tijdelijk niet werken.
Philips Hue White and Color E14 Bluetooth Duo Pack kopen?

Philips Hue White and Color E14 – Bluetooth – Duo Pack

78.99

0
Toevoegen aan vergelijken

Philips Hue White and Color E14 Duopack kopen?

Deze Philips Hue White and color E14 duopack bevat twee extra slimme lampen met een E14 fitting die toe te voegen zijn aan jouw huidige Philips Hue collectie. De lampen zijn volledig dimbaar en in te stellen op verschillende tinten wit licht en ruim 16 miljoen kleuren. Het voordeel hiervan is dat wanneer deze lamp gedimd wordt het licht warmer wordt. Naast de wit tinten kun je met deze lampen elke gewenste kleur of settings in het huis creëren via de Philips Hue App.

Dit product is de vernieuwde versie van de Philips Hue E14 lamp. Deze versie bevat bluetooth waardoor de lamp zonder Philips Hue bridge te bedienen is.

Philips Hue White and color E14 Duopack aanbieding

Wil jij een twee Philips Hue White and color E14 lampen kopen voor een lage prijs? Dan houden wij de beste aanbiedingen voor je in de gaten. Op deze pagina vind je de goedkoopste aanbieder, vergeleken uit verschillende online aanbieders, een prijshistorie grafiek om te bepalen of dit het juiste moment is om te kopen en de mogelijkheid om deze E14 duopack te vergelijken.

Specificaties: Philips Hue White and Color E14 – Bluetooth – Duo Pack

Merk
Modelnummer 929001301302
Kleur White & Color Ambiance
Voltage (Volt)
Fabrikant
Modelnummer item 929001301302
Creëer de perfecte sfeer met slimme verlichting - Kies uit 16 miljoen kleuren of 50.000 wittinten, van warm tot koel licht. Kies het perfecte licht voor je dagelijkse activiteiten door lichtrecepten in te stellen Read, Relax, Concentrate of Energize
Philips Hue White and Color E14 – Bluetooth – Duo Pack
Philips Hue White and Color E14 – Bluetooth – Duo Pack
Philips Hue winkel
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0