i.v.m. werkzaamheden aan de site kunnen sommige producten tijdelijk niet werken.
Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten 6 Pack

Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten – 6 stuks

518.00

Uw recensie toevoegen
Bekijk aanbieding
2
Toevoegen aan vergelijken

Philips Hue in de tuin of op je terras? Dat kan met de Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot 3 Stuks. Deze basisset bestaat uit 3 armaturen voor buiten en alle kabels en voedingsonderdelen die je nodig hebt om de armaturen aan te sluiten. De installatie is vrij simpel: steek de stekker in het stopcontact en kies uit 1 van de 16 miljoen kleuren of alle tinten wit. Fleur je tuin of terras dus helemaal op of licht bijzondere elementen uit.

De armaturen zijn gemaakt van aluminium en hebben een IP65-certificering. Zoals je ook met je andere Hue lampen doet, koppel je de slimme buitenlamp aan de Hue bridge (let op: deze is niet meegeleverd). Met de app op je smartphone (iOS en Android) zet je de lamp op afstand aan en uit, bepaal je de lichtkleur (alleen wit) of laat je de lamp automatisch meeschakelen met de zonsondergang. Ook beschikt de app over geofencing waardoor de lamp automatisch inschakelt wanneer je thuiskomt en uitschakelt wanneer je je woning verlaat.

Ook is de buitenlamp compatibel met Amazon Alexa, Apple HomeKit of Google Assistant. Het is dus ook via een spraakcommando mogelijk om je lamp buiten aan te zetten. Dit startpakket bevat alle elementen om direct aan de slag te gaan.

Breid de Hue Lily set uit met de Philips Hue Lily Prikspot. De Philips Hue Outdoor collectie is voorzien van een IP65-certificering. Lampen van Philips Hue zijn compatibel met verschillende smart home platformen zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT en Apple HomeKit.

Specificaties: Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten – 6 stuks

Merk
Voedingstype
Type sensor
Snoerlengte (m)
Lumen per lichtpunt (lm)
Levensduur lichtbronnen (h)
Bediening verlichting Bediening via mobiele app
Aansluitspanning (V)
Verpakkingsinhoud 3 armaturen, adapter met kabel (2,9m), 2x 5m verlengkabel, 2 verbindingsstukken, 3x grondspies & muurbevestiging
Aantal stuks in verpakking
Energieverbruik
IP waarde
Wattage
Fitting Geen fitting
Met RGB
Aantal lichtpunten
Snoer met stekker aan product
Verstelmogelijkheden
Type lichtbron
Inclusief lichtbron
Met dimfunctie
Gewicht (kg)
Vorm
Stijl
Kleur
Materiaal
Afmetingen lxbxh
Voor binnen of buiten
Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten – 6 stuks
Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten – 6 stuks
Philips Hue winkel
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0