Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten – 6 stuks

489.00

Goedkoopste aanbieder

Philips Hue in de tuin of op je terras? Dat kan met de Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot 3 Stuks. Deze basisset bestaat uit 3 armaturen voor buiten en alle kabels en voedingsonderdelen die je nodig hebt om de armaturen aan te sluiten. De installatie is vrij simpel: steek de stekker in het stopcontact en kies uit 1 van de 16 miljoen kleuren of alle tinten wit. Fleur je tuin of terras dus helemaal op of licht bijzondere elementen uit. De armaturen zijn gemaakt van aluminium en hebben een IP65-certificering. Zoals je ook met je andere Hue lampen doet, koppel je de slimme buitenlamp aan de Hue bridge (let op: deze is niet meegeleverd). Met de app op je smartphone (iOS en Android) zet je de lamp op afstand aan en uit, bepaal je de lichtkleur (alleen wit) of laat je de lamp automatisch meeschakelen met de zonsondergang. Ook beschikt de app over geofencing waardoor de lamp automatisch inschakelt wanneer je thuiskomt en uitschakelt wanneer je je woning verlaat. Ook is de buitenlamp compatibel met Amazon Alexa, Apple HomeKit of Google Assistant. Het is dus ook via een spraakcommando mogelijk om je lamp buiten aan te zetten. Dit startpakket bevat alle elementen om direct aan de slag te gaan. Breid de Hue Lily set uit met de Philips Hue Lily Prikspot. De Philips Hue Outdoor collectie is voorzien van een IP65-certificering. Lampen van Philips Hue zijn compatibel met verschillende smart home platformen zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT en Apple HomeKit.

Verander uw woning in een smart home met de innovatieve smart lampen van Philips Hue. Deze Philips smart LED lampen bevatten ongekende draadloze mogelijkheden. Zo ook de Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten.

Deze Philips Hue lampen zijn eenvoudig dimmen, aan en uit te zetten via uw smartphone. Het maakt niet uit of u onderweg bent of thuis bent. Want met deze Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten bepaal je overal wat er gebeurd met het licht in uw huis.

PRIJSGRAFIEK

Prijshistorie voor Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten 6-pack

Prijs statistieken

Huidige prijs €489,0012 februari 2020
Hoogste prijs€489,0012 januari 2020
Laagste prijs€489,0012 januari 2020
Per 12 januari 2020

Laatste verandering in prijs

€489,0012 januari 2020

Direct op de hoogte blijven van prijsdalingen?

Stel nu je melding in!

Maak gratis een prijsdaling check!
Set Alert for Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten 6-pack - €489,00

Extra informatie

Merk

Fitting

Geen fitting

Type sensor

Snoerlengte (m)

Lumen per lichtpunt (lm)

Levensduur lichtbronnen (h)

Bediening verlichting

Bediening via mobiele app

Aansluitspanning (V)

Verpakkingsinhoud

3 armaturen, adapter met kabel (2,9m), 2x 5m verlengkabel, 2 verbindingsstukken, 3x grondspies & muurbevestiging

Aantal stuks in verpakking

Energieverbruik

IP waarde

Wattage

Voedingstype

Aantal lichtpunten

Met RGB

Snoer met stekker aan product

Verstelmogelijkheden

Type lichtbron

Inclusief lichtbron

Met dimfunctie

Gewicht (kg)

Vorm

Stijl

Kleur

Materiaal

Afmetingen lxbxh

Voor binnen of buiten