Philips Hue Iris Copper review: Sfeer in ons oude huisje

11 januari 2021

Vandaag vertel ik iets over de nieuwe Iris van Hue Phillips. Wij hebben een grote verbouwing gehad in ons kleine maar o zo gezellige oude huisje. Bij een verbouwing komt ook het licht om de hoek kijken dachten wij.

Toen er na veel slopen en opbouwen langzaam vorm in de huiskamer kwam, besloot ik dat we gelijk maar aan Smart Verlichting moesten beginnen. Ik had gelezen dat het leuk was om kleurtjes te gebruiken en het is een stuk duurzaam en het gebruikt gewoon minder stroom. We hebben inmiddels een aantal slimme lampen in huis, b.v. spotjes die een mooie foto van ons buurtje verlichten in mooie gouden tinten.

Ook hebben we diverse Philips Hue White & Color Ambiance 9W E27 in diverse andere lampen die we al in huis hebben staan. Het fijne is dat het deels oude lampen zijn uit een ver verleden die nu super smart zijn. en dus veel minder stroom gebruiken.

Nu kregen we ook nieuwe ramen in de huiskamer en tussen de ramen kwam een mooie plek voor de nieuwe Philips Hue Iris Limited Edition . Wij kozen voor de Copper variant gezien die mooi past bij het industrieel thema wat de huiskamer heeft nu.

Philips Hue Iris 2

De Philips Hue Iris is een echte eyecatcher

De Iris is echt een eyecather in de kamer! Ook dit jaar met kerst was het een fijne aanvulling in de kamer. Je kan de lamp gewoon in de kleur zetten die bij de sfeer of stemming past van de dag. Ideaal via de app van Hue Phillips waarin de lamp binnen een handomdraai is toegevoegd en werkt.

De App van Hue Philipps heeft routines en dat is een perfecte aanvulling op je smart home, wij gebruiken ze b.v. voor het opstaan en als we niet aanwezig zijn.

Met kerst hebben we ook veel gebruik gemaakt van routines met de smart plug van Hue Philipps, we wonen in een gezellig oud straatje waar we al jaren de huizen gezellig verlichten met kerstlichtjes.

Dit jaar had ik de een handige routine met de smart plug gemaakt op de app en dat werkt perfect zonder dat je er verder naar hoeft om te kijken liep het gesmeerd.  Echt handig allemaal die producten die we in huis hebben van Philips Hue.

Philips Hue Iris 4

Nu zijn we van plan om verder te gaan met verbouwen en ook onze keuken aan te gaan pakken komt daar ook smart verlichting van Hue Philipps natuurlijk …..

Tot de volgende keer in ons oude smart huisje!

Philips Hue Iris kopen?

Wil jij de vernieuwde Philips Hue Iris kopen? Dan heb ik hieronder de goedkoopste aanbieder voor je uitgelicht.  Ben je op zoek naar de Limited Editions? Klik dan hier.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   Philips Hue winkel
   Logo