Philips Hue Florish Tafellamp White & Color Wit

116.95

Goedkoopste aanbieder

De Philips Hue Florish Tafellamp White & Color is een stijlvolle, glazen lamp. Plaats hem als sfeermaker op je kast of dressoir en breng de lamp in elke gewenste kleur. Kies bijvoorbeeld voor gedempt witlicht tijdens een gezellig moment met je vriendinnen en voor 1 van de 16 miljoen kleuren tijdens het kijken van een film. De lamp synchroniseert namelijk volledig met je tv of muziek. Uiteraard bedien je ook deze Hue lamp via de app op je smart device (iOS en Android). Let er wel op dat je de Hue bridge nodig hebt. Deze is niet standaard meegeleverd. De Philips Hue Florish serie bestaat uit een hanglamp, tafellamp en plafonnière. Lampen van Philips Hue zijn compatibel met verschillende smart home platformen zoals Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT en Apple HomeKit.

Verander uw woning in een smart home met de innovatieve smart lampen van Philips Hue. Deze Philips smart LED lampen bevatten ongekende draadloze mogelijkheden. Zo ook de Philips Hue Florish Tafellamp White & Color Wit.

Deze Philips Hue lampen zijn eenvoudig dimmen, aan en uit te zetten via uw smartphone. Het maakt niet uit of u onderweg bent of thuis bent. Want met deze Philips Hue Florish Tafellamp White & Color Wit bepaal je overal wat er gebeurd met het licht in uw huis.

PRIJSGRAFIEK

Prijshistorie voor Philips Hue Florish Tafellamp White & Color Wit

Prijs statistieken

Huidige prijs €116,959 februari 2020
Hoogste prijs€116,957 december 2019
Laagste prijs€116,957 december 2019
Per 7 december 2019

Laatste verandering in prijs

€116,957 december 2019

Direct op de hoogte blijven van prijsdalingen?

Stel nu je melding in!

Maak gratis een prijsdaling check!
Set Alert for Philips Hue Florish Tafellamp White & Color Wit - €116,95