Gastblog – Philips Hue play & Sync box in ons oude huisje

20 februari 2021

Vandaag vertel ik iets over de Philips Hue Play Gradient Lightstrip.

Zoals ik in de vorige blog al vertelde zijn we aan het verbouwen in ons kleine huisje. De stijl van het huisje is industrieel en daardoor hebben we een mooie muur waar je de stenen van kan zien. Nu hadden we al een tijdje de Philips Hue Play Lichtbalk bij de tv staan , iets wat wij erg mooi vinden.

De kleuren komen namelijk prachtig uit op de stenen muur. We wilden echter nog een stap verder gaan en hebben de Philips Hue Play Gradient lightstrip erbij gekocht iets wat het helemaal waanzinnig maakt op de muur.

sfeerbalk muur kitty

Bij de lightstrip is het wel de bedoeling dat je de  Philips Hue Play HDMI Sync Box erbij aanschaft anders werkt het synchroniseren niet!

syncbox

Omdat wij een Samsung tv met een one connect box hebben en een Ziggo mediabox was het wel een uitdaging om alles te laten werken.

Normaal gesproken gaat de hdmi kabel via de tv maar in ons geval is dat weer anders. De Ziggo Media box is met een HDMI kabel aangesloten aan de Sync Box en die is dan weer met een HDMI kabel aangesloten aan de one connect box.

Zoals het vaak in ons oude huisje gaat is het uitdaging om apparaten normaal te laten werken maar dat is na hulp via Messenger van Philips Hue gelukt..Nu genieten we regelmatig van een mooie serie of film met lichteffecten

sfeer rood hue sync box en playbar

Wat is erg grappig vind is dat ons huisje uit 1905 een echt smart huis is met oa Hue maar ook Google Home, alles is toegevoegd in de Google Home app zodat alle leden van dit gezin de diverse lampen maar ook de sync box daarmee kunnen aan en uit zetten. Hue Philips werkt prima samen met Google Home. Ook onze Tv en geluid werken zo perfect ….

Elke avond zetten we alles in 1 keer uit met de Google Hub en de Google nest mini ..

We gaan dus smart de toekomst in.

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Goedemorgen

  Goed om te lezen dat alles werkt , ik probeer de syncbox ook werkend te krijgen. Ik zit bij kpn dus moet het via hun box doen. Hoe is het jullie gelukt.

  Gr tom

  • Hi Tom,

   Het werkend krijgen van de Philips Hue Syncbox i.c.m. de KPN box kan best nog wel even zoeken zijn. Ben je er inmiddels uitgekomen?

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Philips Hue winkel
  Logo