Beste Philips Hue buitenverlichting

26 oktober 2020

Stel, Je hebt heel je huis smart gemaakt met de slimme lampen van Philips Hue. Het is een kwestie van tijd tot je ook de tuin wilt automatiseren met slimme verlichting en sensoren. Hier komt de Philips Hue buitenverlichting of outdoor serie om de hoek kijken.

In dit artikel kijken we naar de verschillende productlijnen in de buitentak van Philips Hue en zetten we de beste Philips hue buitenlampen voor je op een rijtje.

Philips Hue buitenverlichting Lily Prikspot

Philips hue buiten

Je kunt natuurlijk een Philips Hue e27 of GU10 buiten gebruiken in een waterdichte armatuur, mits de fitting past. Maar niet elke lamp kan zomaar buiten gebruikt worden. Om deze reden heeft Philips zijn eigen buitenlijn in het leven geroepen. Deze lampen hebben een IP65-certificering. Dit wil zeggen dat de lampen stofvrij en sproeidicht zijn, oftewel waterbestendig.

Een Philips Hue buiten aansluiten is vrij gemakkelijk en deze slimme armaturen zien er modern uit. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je gehele voor en achtertuin nu ook via een druk op te knop te bedienen is.

Varieer tussen helder wit licht, kleuren of scenes vanuit de Philips hue app. Ook kun je IFTTT applets instellen om de lampen aan te laten gaan als de zon opkomt of bijvoorbeeld blauw te laten schijnen wanneer het bijna gaat regenen (wel zo handig voor de tuinkussens).

Welke Philips hue buitenverlichting onderscheiden we?

De outdoor lijn bestaat uit verschillende collecties die we hieronder toe zullen lichten. Elke collectie kan weer bestaan uit een wandlamp, sokkel lamp hoog en laag.

Zo kun je de tuin in jouw persoonlijke stijl vormgeven. Philips Hue heeft de volgende lijnen in de buitencollectie: Let op we hebben deze lijst in 2020 bijgewerkt met weer een hoop nieuwe lijnen. 

Prikspots voor buiten
 • Philips Hue Lily spots
Buitenlijn met wand & Sokkel lampen
 • Philips Hue Fuzo
 • Philips Hue Econic
 • Philips Hue Turaco
 • Philips Hue Lucca
 • Philips Hue Tuar
 • Philips Hue Impress
 • Philips Hue Nyro
Schijnwerpers / Bestralers / Flood Lights
 • Philips Hue Welcome & Discover verstralers
Wandlampen
 • Philips Hue Appear
 • Philips Hue Resonate
 • Philips Hue Daylo
 • Philips Hue Attract
Sokkellampen
 • Philips Hue Calla

Behalve de lamp & sokkel combinaties heeft Philips Hue ook buitenspots, schijnwerpers (bestralers) en sfeerverlichting speciaal voor buitengebruik.

Philips Hue buitenspots

Philips Hue Lily

De Philips hue tuinspots worden verkocht onder de naam Philips Hue LilyDeze buitenspots van Philips hue hebben een geïntegreerde LED lamp in het matzwarte armatuur.

Het armatuur is gemaakt van aluminium. Deze prikspots hebben een spitse onderkant waardoor ze gemakkelijk in de grond te steken zijn. De starter packs bevatten een adapter die noodzakelijk is voor het aansluiten van de lampen in de tuin. De uitbreidingen bevat alleen de verlengkabel van 5 meter.

Sinds kort heb je ook een XL variant genaamd de Philips Hue Lily XL welke meer licht produceert.

De Philips hue Lily is verkrijgbaar in verschillende vormen:

 • Uitbreiding van 1 spot
 • Starter pack met 1, 3 of 6 stuks
 • Hue Lily XL varianten

Philips Hue Lily spot aanbiedingen

Onderstaand hebben we de meest goedkope Philips Hue Lily prikspots voor je opgezocht. Zo ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

Philips Hue Fuzo

De Philip Hue Fuzo lijn is te herkennen aan zijn matzwarte uiterlijk met vierkante vormen. Het witte non-transparante plastic zorgt voor een mooie diffusering van licht.

Philips Hue Fuzo sokkellamp

Philips Hue Fuzo Sokkellamp

Philips Hue Fuzo heeft een hoge en een lage sokkellamp. De sokkellampen zijn ideaal voor het verlichten van (loop) paden in de tuin. Ook lenen de sokkellampen zich ideaal voor het oplichten van hoekpunten. Door hoge en lage sokkellampen te combineren kan gespeeld worden met het uitlichten van de tuin.

Philips Hue Fuzo wandlamp

Philips Hue Fuzo Wandlamp

De Philips Hue Fuzo wandlampen komen in 3 verschillende varianten: De standaard wandlamp in de vorm van een kleine en grote rechthoek. Maar ook een zogehete up-down variant.

Philips Hue Fuzo aanbiedingen

Onderstaand hebben we de meest goedkope Philips Hue Fuzo buitenlampen voor je opgezocht. Zo ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

Philips Hue Econic

De Philip Hue Econic lijn is te herkennen aan zijn matzwarte uiterlijk met lichte rondingen. Daarnaast is een opvallend kenmerk van deze lijn het gebruik van glas. Dit glas zit om de kenmerkende non-transparante palstic behuizing. Het bevat sokkellampen en wandlampen in zowel klassieke als moderne uitvoeringen.

Philips Hue Econic sokkellamp

Philips Hue Econic Sokkellamp

Philips Hue Econic heeft zowel hoge als lage sokkellampen. Deze sokkellampen zijn te herkennen aan de klassieke lantaarn look.

Philips Hue Econic wandlamp

Philips Hue Econic Wandlamp

De Philips Hue Econic wandlampen komen in 3 verschillende varianten: De klassieke wandlamp komt in een hangend en staand model. Naast de klassieke uitvoering is er ook een moderne uitvoering van de Econic lamp. Deze lijkt minder op een lantaarn maar bevat nog steeds het chique glas.

Philips Hue Econic aanbiedingen

Philips Hue Turaco

De Philip Hue Turaco lijn is te herkennen aan zijn matzwarte uiterlijk met waarbij de witte plastic overkap wegvalt in het zwarte design. Het lijkt erg voor op de Fuzo lijn. Echter valt zit er bij de Turaco een duidelijk verschil tussen de zwarte randen van de sokkel en de plastic kap.

Philips Hue Turaco sokkellamp

Philips Hue Turaco Sokkel

Philips Hue Turaco heeft zowel hoge als lage sokkellampen. Deze sokkellampen zijn te herkennen aan de hoekige vormen met diepteverschil tussen de sokkel en de kap.

Philips Hue Turaco wandlamp

Philips Hue Turaco Wandlamp

Philips Hue Turaco heeft maar 1 wandlamp. Bij deze buitenlamp is de plastic witte kap even hoog als de lamp zelf en zie je een duidelijke rand tussen de behuizing en de kap.

Philips Hue Turaco aanbiedingen

Philips Hue Lucca

De Philip Hue Lucca lijn is te herkennen aan zijn ronde matzwarte uiterlijk in combinatie met cirkelvormen. De zwarte behuizing gaat in 3 cirkels om de plastic kap heen waardoor je een stoer modern uiterlijk krijgt.

Philips Hue Lucca sokkellamp

Philips Hue Lucca Sokkel

Philips Hue Lucca heeft zowel hoge als lage sokkellampen. Deze sokkellampen zijn te herkennen aan de ronde vorm die aan de bovenzijde overloopt in de behuizing en cirkels.

Philips Hue Lucca wandlamp

Philips Hue Lucca Wandlamp

Philips Hue Lucca heeft maar 1 wandlamp. Bij deze buitenlamp is de plastic witte kap omringt door 3 matzwarte cirkels die het licht prettig verspreiden.

Philips Hue Lucca aanbiedingen

Philips Hue Tuar

De Philip Hue Tuar lijn is te herkennen aan zijn aluminium behuizing in combinatie met cirkelvormen die boven vlak zijn.

Philips Hue Tuar sokkellamp

Philips Hue Tuar Sokkel

Philips Hue Tuar heeft zowel hoge als lage sokkellampen. Deze sokkellampen zijn te herkennen aan de aluminium behuizing en de cirkelvormige kap met wit plastic & aluminium ringen.

Philips Hue Tuar wandlamp

Philips Hue Tuar Wandlamp

Philips Hue Tuar heeft maar 1 wandlamp. Bij deze wandlamp ligt de plastic witte kap met aluminium ringen op een aluminium behuizing.

Philips Hue Tuar aanbiedingen

Philips Hue Impress

De Philip Hue impress lijn is te herkennen aan zijn vierkante donkere behuizing in combinatie met het gebruik van glas.

Philips Hue Impress sokkellamp

Philips Hue Impress Sokkellamp

Philips Hue Impress heeft zowel hoge als lage sokkellampen. Deze sokkellampen zijn te herkennen het vierkante donkere frame met glas. Binnen het frame bevind zich een witte plastic kap.

Philips Hue Impress wandlamp

Philips Hue Impress Buitenwandlamp

Philips Hue Impress heeft twee verschillende wandlampen. Een smalle variant en een brede variant.

Philips Hue Impress aanbiedingen

Philips Hue Nyro

In 2020 is de Philips Hue Nyro lijn uitgebracht op de markt. Deze lijn bestaat uit een enkele sokkellamp en wandlamp die zowel witte tinten als stijlvol gekleurd licht kunnen produceren. Het ontwerp is een strak zwarte armatuur.

Philips Hue Nyro sokkellamp wit en gekleurd licht visual leverancier

Philips Hue Nyro aanbiedingen

Onderstaand vind je de goedkoopste aanbieders van de Philips Hue Nyro sokkellamp en wandlamp.

Philips Hue Schijnwerpers

Wil jij je tuin verlichten met een slimme schijnwerper? Dan is de Philips Hue Discover of de Philips Hue Welcome wat voor je. Met de Philips Hue schijnwerper voor buiten zorg je voor krachtige én sfeervolle verlichting in je tuin. Plaats de schijnwerper bij je poort of achterdeur, zodat je nooit hoeft te zoeken naar het sleutelgat.

Philips Hue Discover schijnwerper

Philips Hue Schijnwerpers aanbiedingen

Philips Hue Appear

In 2020 is de Philips Hue Appear lijn uitgebracht op de markt. Deze lijn bestaat uit een enkele wandlamp die zowel witte tinten als stijlvol gekleurd licht kan produceren. Het ontwerp is een strak zwarte armatuur die naar onder én boven schijnt op de wand. Dit geeft de tuin een luxe uitstraling. Het prijskaartje op het moment van schrijven is vrij fors.

Philips Hue Appear muurlamp - wit en gekleurd licht product in gebruik

 

Philips Hue Appear wandlamp aanbiedingen

Philips Hue Resonate

De nieuwe Philips Hue resonate wandlamp schijnt net als de Appear naar zowel boven als onder. Het verschil zit hem voornamelijk in de armatuur van het wandlamp. Deze heeft namelijk een bakvormig ontwerp.

Philips Hue Resonate muurlamp - wit en gekleurd licht - zwart voorkant

 

Philips Hue Resonate wandlamp aanbiedingen

Philips Hue Daylo

De nieuwe Philips Hue Daylo is een nieuwe buitenlamp in het assortiment van Philips Hue. Deze wandlamp voor buiten heeft een zwarte cirkelvormig armatuur, met aan de binnenkant een melkwitte cirkel die het licht zacht diffuseert.

Philips Hue Daylo muurlamp - wit en gekleurd licht - zwart voorkant

 

Philips Hue Daylo wandlamp aanbiedingen

Philips Hue Attract

De nieuwe Philips Hue Attract is een wandlamp die ons doet denken aan een klassieke wandlamp gemixed met moderne elementen. Maar ook een klein beetje aan een mosquito killer :-). Ook deze wandlamp kan zowel warmte witte tinten als gekleurd licht produceren. De lamp bestaat uit echt glas en hoogwaardig aluminium.

Philips Hue Attract muurlamp - wit en gekleurd licht voorkant

 

Philips Hue Attract wandlamp aanbiedingen

Philips Hue sfeerverlichting buitenhuis

Behalve de verschillende sokkels & wandlampen heeft Philips Hue ook verschillende sfeerverlichting voor buiten uitgebracht. Denk hierbij aan de speciale outdoor lightstrip van 2 & 5 meter en de Philips Hue Go buiten tafellamp.

Philips Hue lighstrip outdoor

Philips Hue Lightstrip Outdoor

Na het enorme succes van de binnenvariant van de slimme Philips Hue lightstrip is er nu ook een voor buitenhuis. Verkrijgbaar in 2 en 5 meter.

Philips Hue Lightstrip outdoor aanbiedingen

0
Toevoegen aan vergelijken
Philips Hue lightstrip outdoor 5 meter

Philips Hue lightstrip outdoor 5 meter

Beste deal op: bol.com
180.00

Philips Hue Go tafellamp buiten

Philips Hue Go Buiten

De Philips Hue Go tafellamp is eenvoudig buiten te gebruiken om een perfecte sfeer te creëren in je tuin of buitenhuis.

Philips Hue Go aanbiedingen

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Handige tips! Ik ben zelf voor de Philips Hue Impress gegaan.

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Philips Hue winkel
  Logo
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0